top of page

Invisalign sopii erinomaisesti aikuisten hampaiden oikomiseen. Invisalign käyttää viimeisimpiä tekniikoita, minkä ansiosta hoito on tarkka, nopea ja huomaamaton. Tiedät jo hoidon alussa, miltä lopputulos näyttää.

Hoito sopii sekä purennan korjaamiseen, että hampaiden suoristukseen ulkonäöllisistä syistä. Hoito suunnitellaan aina kokonaisvaltaisesti, ottaen huomioon sekä purenta että lopputuloksena oleva kaunis hymy.

Invisalign-menetelmässä valmistetaan sarja noin kahden viikon välein vaihdettavia ohuita läpinäkyviä muovikalvoja (alignereita). Kukin oikomiskalvo siirtää hampaita noin 0,5 mm haluttuun suuntaan.

 

Invisalignin etuina on huomaamattomuuden lisäksi se, että menetelmä ei hankaloita syömistä tai hampaiden puhdistamista, koska kalvot otetaan pois ruokailun ja puhdistuksen ajaksi. Suurin osa aloittamistani oikomishoidoista tehdäänkin Invisalign-menetelmällä.

iTero-wand-in-mouth_1280.jpeg

Invisalign sopii useimpiin oikomishoidon tarpeisiin. Hoidossa tähdätään hyvään purentaan ja hoidon aikana oiotaan aina molemmat leuat. Oikominen kestää tavallisesti 12-24 kk. Oikomistiimin luona käydään noin 8-16 viikon välein, jolloin varmistetaan hoidon eteneminen halutulla tavalla.

Usein asiakkaan on kuitenkin mahdollista ottaa seurantakuvia itse Virtual Care -ohjelman ja -huulipitimen avulla ja lähettää ne tarkastettavaksi, jolloin esimerkiksi työmatkan tai covid-19 rajoitusten aikana voidaan harventaa vastaanotolla käymistä. 

Invisalign-kalvot valmistetaan 3D iTero -suukameran avulla. Tekniikka mahdollistaa sen, että hoitosuunnitelman mukainen lopputulos ja hoidon kesto voidaan arvioida hyvin tarkasti jo ennen oikomishoidon aloittamista.

Nopeuta hoitoasi Orthopulse-Laitteella

Hoitoa voidaan nopeuttaa Orthopulse-laitteen avulla jopa 15-20%. Orthopulse voi myös vähentää kipua ja parantaa oikomiskalvojen istuvuutta.

bottom of page